От 1 август (понеделник) водещата на публицистичното предаване  на bTV

...
От 1 август (понеделник) водещата на публицистичното предаване  на bTV
Коментари Харесай

Ето кой сяда в стола на Цветанка Ризова


От 1 август (понеделник) водещата на публицистичното предаване  на bTV „ Лице в лице “ Цветанка Ризова излиза в годишен отпуск. На нейно място диалозите до началото на септември ще водят потвърдени имена в публицистиката - основният редактор на bTV Новините Веселина Петракиева и продуцентът Росен Цветков.

Веселина Петракиева се причислява като продуцент на bTV новините през 2010 година. Тя е четирикратен притежател на премията „ Продуцент на годината “ от основаването на годишните награди, връчвани от екипа на нюзрума на bTV. Има над 25-годишен опит в медиите, като стартира в Дарик радио, след което се отдава на телевизионна публицистиката в Българска национална телевизия, Нова ТВ, Re:TV и PRO.BG.

Росен Цветков става част от екипа на bTV Новините през 2014 година като престъпен кореспондент. В ролята си на проверяващ публицист влиза в Българска национална телевизия и продължава да преследва тази своя пристрастеност, за която получава редица оценки. Става продуцент на bTV Новините, като още през първата си година на тази позиция печели вътрешната премия Продуцент на годината за 2021 г. 

Емблематичното публицистично предаване на bTV „ Лице в лице “ продължава без отмора всеки работен ден от 17:20 ч., с цел да може да следим горещите политически пристрастености и мнения през цялото лято. Очакваме титулярната водеща да се завърне още веднъж на екран на 5 септември за новия сезон на предаването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР